Hobo Tools | gereedschappen en toebehoren

Maak kennis met de grote baas

Door:Gite
Maak kennis met de grote baas
In deze Blog maakt u kennis met de baas Ed Hobo. Hier komt u meer te weten over hem op werkgebied, maar ook op het persoonlijke vlak.

Ed HoboDit is Ed Hobo de eigenaar van het bedrijf Hobo Tools. Hij is geboren op 11 maart 1959 en is dus 62 jaar oud. Momenteel woont Ed in Steenbergen op Leerlooierij 7. Zijn bedrijfspand ligt naast zijn huis, zo hoeft hij dan ook niet voor half 9 de deur uit. Hij woont nu wel in steenbergen maar eigenlijk is het een stadsjongen geboren in Rotterdam. Daar heeft hij niet lang gewoond, want na 1 jaar verhuisde het gezin naar het kleine Vierpolders. Zijn eerste studie deed hij in Rotterdam op de HTS Rotterdam. Later heeft hij ook een kop-jaar bedrijfskunde afgerond.

 

Aan het werk

Hij is via onder meer Atlas Copco bij Yamaha gaan werken en heeft in die tijd nog verschillende marketing- en managementcursussen gedaan. Na zijn tijd bij Yamaha heeft hij zich gesetteld in Steenbergen. Hij woont samen met zijn vrouw en kinderen. Na zijn lange werkdagen is hij natuurlijk ook weleens toe aan een beetje ontspanning. Omdat hij zo handig is, kan hij de klusjes echter niet laten liggen. In het weekend is hij dan ook graag aan het sleutelen. Als hij niet aan het klussen is dan is de kans groot dat hij in het lekkere weer geniet van een rondje motorrijden/ autorijden of een BBQ met de Dancook BBQ die hij ook zelf verkoopt.  Uit zijn hobby’s is het al op te maken dat hij graag reist. Hij is dan ook al op vele plekken geweest, maar het mooiste land waar hij ooit is geweest dat is Japan. Op dit moment kan er natuurlijk niet naar het buitenland gereisd worden, maar als dit allemaal voorbij is dan wil hij graag nog naar Australië en Amerika.

 

Sinds 1992

Sinds 1992 heeft Ed zijn eigen bedrijf genaamd Hobo Trading Europe wat later in 2012 Hobo Tools ging heten. Dit was een droom die uitkwam. Van jongs af aan wist hij het al. Hij zou een eigen bedrijf opstarten en zou hier alles voor doen. Na zijn tijd bij Yamaha durfde hij die stap ook echt te zetten. Het bedrijf kwam langzaam op gang en had na een aantal jaar klanten door heel Nederland en België. Dit alles liep allemaal goed totdat er in 2008 een crisis kwam.

 

Blijven vernieuwen en doorgaan!

 Het-geen waar Ed  het meest trots op is, is dan ook dat hij er met zijn bedrijf weer bovenop is gekomen. Op dit moment is het bedrijf nog steeds groeiende, doordat hij steeds blijft vernieuwen. Door corona is de handel een beetje stil gaan liggen, maar deze zal wel weer snel aantrekken. En Ed gaat nooit bij de pakken neer zitten en blijft zoeken naar oplossingen. Een echte tip voor de jonge ondernemers die een eigen bedrijf op willen gaan starten in de toekomst is dan ook dat ze niet moeten gaan treuren als ze een tegenslag krijgen en gewoon doelen moeten blijven stellen.

 

Doelen

 De doelen van Ed voor de komende 5 jaar zijn ondertussen ook al gesteld. Zijn grootste doel is meer handel te krijgen in het buitenland en daarnaast wilt hij ook graag zijn magazijn uitbreiden. Dat zal ook zeker nodig zijn als de handel weer eenmaal op gang komt. Hiervoor  moet hij natuurlijk wel hard blijven werken. Hij is niet snel tevreden , maar als hij over 5 jaar deze doelen bereikt heeft dan is hij zeker tevreden.

Als je vraagt wat zijn werkzaamheden zijn dan kan hij ook beter ‘wat niet’ zeggen, want dan ben je sneller klaar. Het contact met klanten vindt hij in ieder geval het allerleukst. Ook zijn er natuurlijk minder leuke kanten van het beroep, maar het enige waar Ed wel eens tegenop ziet, is het doen van de administratie.

 

Hart voor zijn klanten

Het belangrijkste voor Ed dat zijn de klanten, daarom geeft hij de best mogelijke service. Door zijn vele kennis op het gebied van zijn producten en het feit dat hij zelfs na sluitingstijd nog bereikbaar is voor zijn klanten kunt u altijd op hem terugvallen. Dit is ook een van zijn sterke punten waarmee Hobotools zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Reacties
Christel Schiphorst
Christel Schiphorst 19 Mar 2021 - 10:41

Leuk om hier te lezen over Ed, een persoonlijk tintje. Geeft een mooi beeld van de man aan de andere kant van de telefoon !

Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »