Lumberjack in actie in Dokkum

Lumberjack in actie in Dokkum

minuten lezen
Ook in het hoge Noorden, het mooie Friesland, worden onze Lumberjack gereedschappen naar tevredenheid gebruikt!

Theo, een liefhebber van Lumberjack gereedschap, deelde zijn ervaring met ons.

Theo grossiert in Lumberjack gereedschappen. "Ik heb de accutacker, afkortzaag, de boormachine en de houtstofzuiger. Ik heb de 8-delige accugereedschapset aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee." vertelt Theo.

Theo is zelf timmerman, metselaar, voeger en tegelzetter, dus hij heeft heeft flink wat ervaring in het werken met gereedschappen. Bij zijn werkgever, een bouwbedrijf in Dokkum, werkt hij veel aan restauraties van kerken en monumenten. Daar worden de Lumberjacks overigens (nog) niet ingezet.

"Maar ik gebruik dit gereedschap thuis", gaat Theo verder, "Ik ben een huis aan het verbouwen, van top-tot-teen, en het Lumberjack gereedschap is daarvoor zeer handig,... mooi spul!"

Als trouwe klant heeft Theo zojuist zijn verzameling uitgebreid met een 'accuset', de XP2PAK, bestaande uit een accuboormachine en een slagschroevendraaier. 

Ben je ook warm gemaakt door Theo? Heb je ook een grote verbouwing op de planning staan, of zit je er al vol in? Kijk dan hier voor de gereedschappen waar hij zo tevreden over is:

Theo met Lumberjack boormachine Met Lumberjack reciprozaag Theo met Lumberjack afkortzaag

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0