Uitbreiding assortiment met Lumberjack professionele machines

Uitbreiding assortiment met Lumberjack professionele machines

minutes reading
Lumberjack is het assortiment aan het uitbreiden met machines voor de professionele markt.

Uitbreiding merk Lumberjack met professionele machines

Lumberjack is een hard groeiend merk, exclusief van Hobo Tools, met houtbewerkingsmachines van goede kwaliteit. Door de goede mond op mond reclame van tevreden klanten en een toenemende vraag vanuit het professionele segment heeft Lumberjack een aantal professionele machines geïntroduceerd.

Zaagtafel TS1800

De stationaire zaagtafel, TS1800, van gietijzer die maar liefst 120 kilo weegt zodat trillingen volledig worden gedempt. 75cm zaagcapaciteit om platen te kunnen zagen! Maar uniek, hij heeft uitklapbare wielen om hem alsnog te kunnen verplaatsen.

Schaafbank PT305

Een stationaire schaafbank, PT305, voor frequent gebruik. Ook deze machine heeft een volledig gietijzeren onderstel en staat op trildempers.

Splindelfreesmachine SM4

Een spindelfreesmachine, SM4, voor professionele werkplaatsen die gebruik maken van zware frezen voor grote afnames.

 

Door de #coronacrisis zijn de leveringen enorm vertraagd, maar ondanks dat wordt het Lumberjack assortiment gestaag ge-upgrade en is het inmiddels een merk geworden waar je niet meer omheen kunt als je betaalbare kwaliteit wilt hebben. 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »
Compare products0